Consiliul Judeţului profită de „Programul Rabla”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Saab-ul din 1992, care va fi trimis la Remat. Foto: Bogdan Nistor
Saab-ul din 1992, care va fi trimis la Remat. Foto: Bogdan Nistor

Trei maşini vechi din parcul auto al instituţiei vor ajunge la Remat iar voucherele se vor folosi la achiziţionarea unui Logan.

Consiliul Judeţului Galaţi este prima instituţie publică din Galaţi care se va înscrie în Programul Rabla din acest an.


"La baza luării acestei decizii a stat Hotărârea de Guvern nr. 841/1995, care reglementează modalităţile prin care o instituţie publică poate valorifica bunurile scoase din funcţiune şi cele care nu mai sunt necesare: prin vânzare la licitaţie publică deschisă cu strigare sau prin schimbarea acestora cu alte bunuri noi, similare, având cel puţin aceiaşi parametri, dacă nu mai pot fi utilizate", afirmă preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac.


Conducerea Consiliului Judeţului a inventariat prompt rablele din parcul auto propriu şi a decis să achiziţioneze un Logan break. Cele trei autovehicule, care vor fi casate, sunt foarte vechi.


"Este vorba despre un Kia Claruss, din 1998, cu o valoare de gestiune de 19.148 de lei, un Saab din 1992, cu valoare de aproximativ 10.000 de lei şi un Rover 75 din 2001, care a costat la vremea achiziţionării peste 91.000 de lei", spune purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţului, Daniel Mihalaşcu.


Pentru că prima de casare pe care autoritatea gălăţeană o va primi de la stat este de 11.400 de lei, Consiliului nu-i rămâne decât să caute cea mai bună ofertă de pe piaţă pentru achiziţionarea autoutilitarei Dacia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite