Consiliul Judeţului a împărţit mărţişoare cu obiective

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urări şi informaţii utile – asta le-a oferit Eugen Chebac, Foto: CJ Galaţi
Urări şi informaţii utile – asta le-a oferit Eugen Chebac, Foto: CJ Galaţi

Consiliul Judeţului Galaţi a împărţit mărţişoare cu informaţii utile pentru doamne şi domnişoare. Tradiţionalul simbol de 1 martie a fost ataşat de un cartonaş având inscripţionate date despre instituţia condusă de Eugen Chebac

În opinia aleşilor, coşarii, trifoiul şi potcoavele s-au „asortat" de minune cu sigla Consiliului Judeţului şi mai ales cu lista obiectivelor pe care şi le propune conducerea instituţiei.

"De 1 martie, am început o campanie de mediatizare a Consiliului Judeţului, intitulată <<Imaginea ta>>, care va dura zece luni", a declarat preşedintele CJ, Eugen Chebac.

Salariaţii Consiliului Judeţului s-au săturat ca populaţia să le confunde instituţia, cu altele precum Prefectura şi Primăria aşa că s-au gândit să îmbine utilul cu plăcutul oferind femeilor din şapte comune gălăţene mărţişoare informative.

Pe această cale, doamnele şi domnişoarele din Costache Negri, Griviţa, Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Schela, Pechea şi Cudalbi au aflat ce este şi ce rost are Consiliul Judeţului. Problema e că această campanie informativă s-a adresat exclusiv femeilor dar, cine ştie, poate că se are în vedere o acţiune similară şi pentru Ziua bărbaţilor, pe 9 martie.

De exemplu, un mărtişor cu dop şi etichetă cu sigla Consiliului Judeţului plus lista de obiective.
"Acesta este primul pas. Dorim să modificăm site-ul Consiliului Judeţean şi să realizăm o campanie de sprijin pentru comunităţile locale şi pentru cetăţeni", a declarat preşedintele CJ, Eugen Chebac.

Campania de relaţii publice urmăreşte mai multe obiective: evitarea confuziilor făcute de cetăţeni în legătură cu activitatea CJ, atragerea investitorilor şi valorificarea potenţialului turistic al zonei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite