Galaţi: Conferenţiarii şi bibliotecarii sunt încântaţi de “Integrala Shakespeare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Conferenţiarii şi bibliotecarii sunt încântaţi de “Integrala Shakespeare”
Galaţi: Conferenţiarii şi bibliotecarii sunt încântaţi de “Integrala Shakespeare”

Începând de azi, „Adevărul” oferă bibliofililor un cadou de excepţie: „Integrala Shakespeare”, ediţie bilingvă (română şi engleză) de lux, la preţul de 60 de lei pe volum

Gălăţenii care iau contact zilnic cu literatura engleză spun că volumele editate de „Adevărul” sub genericul „Integrala Shakespeare” nu ar trebui să lipsească din bibliotecile şcolare sau din fondul bibliotecii centrale.

Vestea apariţiei unei noi serii din “Colecţiile Adevărul”, dedicată integral dramaturgului William Shakespeare, a fost primită cu mult entuziasm la biblioteca fanion a Galaţiului, VA Urechia.

Având în vedere faptul că Galaţiul este un oraş în care sunt destule licee cu clase speciale, cu predare în limba engleză, plus o facultate de litere care are o catedră de limba engleză, ideea mi se pare foarte bună. Cu siguranţă vor fi mulţi care vor fi interesaţi să aibă în bibliotecă această colecţie”, spune bibliotecara Viorica Potârniche.

Calitate excepţională, preţ bun
Chiar şi raportul “preţ-calitatea titlurilor alese” este apreciat ca fiind bun, deşi vorbim de o colecţie de lux, cu o calitate de excepţie, deci cu costuri de editare ridicate. Viorica Potârniche a mai spus că toate aceste titluri ar trebui să se găsească atât la VA Urechia cât şi la bibliotecile şcolare şi universitare.

Eu am o colecţie de 10 volume de-ale marelui dramaturg pe care am cumpărat-o de pe la începutul anilor ’80, dar această nouă colecţie mi se pare foarte interesanta şi atractivă”, spune Viorica Potârniche.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite