Galaţi: Concurs de... zâmbete: Cel mai frumos zâmbet poate valora o camera video performantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au fotografiat nu mai puţin de 1.000 de zâmbete într-o singură zi, reprezentanţii Ligii Studenţilor din Galaţi intenţionează să-l premieze pe posesorul celui mai frumos, cu o cameră foto profesională, în valoare de 1.000 de lei.

“Am selectat, din cele 1.000 de zâmbete, şase care ni s-au părut că sunt mai reuşite, mai naturale. Le-am pus pe site-ul Ligii Studenţilor din Galaţi (n.r. - http://www.lsg.ugal.ro/voteaza) şi aşteptăm ca gălăţenii să intre şi să voteze”, spune Cristi Dumitru, de la Departamentul Comunicare din Universitatea “Dunărea de Jos”.

Atât reprezentanţii Casei de Cultură a Studenţilor, cât şi cei ai Ligii Studenţilor vor ca acest concurs să se desfăşoare cât mai corect. “Noi am dat sfoară-n ţară, iar acum îi aşteptăm pe toţi studenţii să intre pe site şi să voteze, vrem ca totul să fie pe deplin transparent”, spune liderul Ligii Studenţilor, Dorin Coteţ. Cristi Dumitru forţează puţin nota şi apelează la toţi gălăţenii să intre pe site şi să voteze fotografia care le place.

“Vreau să poată intra cât mai mulţi oameni. Votul să fie mai transparent decât sticla”, spune zâmbind Cristi Dumitru. Toţi cei care vor să voteze cel mai frumos zâmbet studenţesc o pot face până luni noaptea, la ora 23.50. Proiectul a fost iniţiat în cadrul Galelor Studenţeşti,  de LSG, AIESEC şi ASCOR, şi a fost susţinut financiar de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Toate cele 1.000 de zâmbete fotografiate în prima zi a Galelor au fost prezentate pe monitoare şi ecrane în toate facultăţile Universităţii „Dunărea de Jos”. Aşadar, un concurs inedit, o iniţiativă remarcabilă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite