Concurenţă de sezon: “Moş Crăciun” tradiţional versus Crăciuniţe sumar îmbrăcate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crăciuniţele îmbină elemente de modă cu dansul. Foto: Genys Models
Crăciuniţele îmbină elemente de modă cu dansul. Foto: Genys Models

Piaţa „Moş Crăciunilor" de închiriat este şi în acest an extrem de generoasă, atât din punct de vedere al numărului de oameni care se deghizează în „moş" cât şi din cel al preţurilor, care sunt de cele mai multe ori negociabile.

Atât firmele, cât şi grădiniţele care organizează serbări în preajma sărbătorilor de iarnă caută aşa-zişii „Moş Crăciuni" adevăraţi, care să aducă cât mai mult cu celebrul personaj din Laponia.

Evident că cele mai multe telefoane sunt date actorilor, despre care se crede că ar intra cel mai bine pe sub haina lui Moş Crăciun.

„Să ştiţi că nu orice actor poate să o facă pe Moş Crăciun. De exemplu, eu pe Marcel Iureş nu l-aş vedea Moş Crăciun. Numai actorii care se pricep, care au har pot să îl interpreteze cu succes", spune Paul Buţa, unul dintre cei mai căutaţi actori în perioada serbărilor de Crăciun.

Cunoscut pentru talentul în confecţionatul măştilor, pentru Paul Buţa nu a fost foarte greu să-şi facă un costm şi o barbă care seamănă perfect cu cele din poze.

„Barba este foarte bine făcută şi poate trage orice pitic de ea pentru că nu risc să rămân fără ea", povesteşte râzând actorul. Când vine vorba despre „cadoul" pentru Moş, Paul Buţa spune că expresia cea mai des întâlnită este „Daţi-mi cât vreţi, eu nu am tarife!". N-a luat niciodată mai mult de 100 de lei, dar a făcut-o de nenumărate ori cu titlu gratuit.

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre „Crăciuniţele" de la Genys Model, echipate sumar şi pline de tinereţe şi al căror tarif este strict încadrat între 100 şi 200 de lei pe model.

„De fapt, noi nu închiriem doar modelul, ci venim cu un întreg pachet de servicii. Printre acestea avem Crăciuniţele hostess, Crăciuniţele promoter sau Crăciuniţele animator", spune Iolanda Popa, directorul Genys Models.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite