Galaţi: Concert simfonic, operetă şi comedie, toate la Teatrul “Nae Leonard”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Muzical vine în acest week-end cu o ofertă deosebită pentru melomanii din oraş. Vineri, de la ora 18.00, va avea loc un concert simfonic extraordinar, Copland - Lincoln Portrait (în

Teatrul Muzical vine în acest week-end cu o ofertă deosebită pentru melomanii din oraş. Vineri, de la ora 18.00, va avea loc un concert simfonic extraordinar, Copland - Lincoln Portrait (în primă audiţie la Galaţi) şi Boccherini - Concertul pentru violoncel şi orchestră în Re minor şi Beethoven - Simfonia a V-a.

Concertul va avea loc sub bagheta dirijorului Daniel Manasi din Bucureşti. Soliştii serii vor fi Patricia Brady-Danzing şi Alexandru Moroşanu. “O ocazie unică pentru melomani, şi nu numai, de a asculta lucrări mai rar abordate în repertoriile concertistice. Lincoln Portrait de Copland este o lucrare pentru recitator şi orchestră cu sonorităţi deosebite şi o dramaturgie originală”, spune secretarul artistic al muzicalului gălăţean, Laura Sava.

Comedie şi operă

Sâmbătă 3 octombrie, tot de la ora 18.00, se va juca un nou spectacol muzical coregrafic de divertisment “Se întorc românii acasă”. O comedie savuroasă prin comicul de situaţii şi replici acide. Un prilej de a petrece pe ritmuri americane, greceşti, spaniole, dar şi româneşti.

Duminică, aveţi seară de operă. “Rigoletto” este o operă în patru acte, pe muzica lui Giuseppe Verdi. Spectacolul de duminică este în limba italiană şi este supratitrat “live” în limba română. Rigoletto face parte din celebra trilogie populară verdiană, fiind alături de Traviata şi Trubadurul una dintre cele mai cunoscute pagini din creaţia universală. 


 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite