Concept revoluţionar la Galaţi: Şcoala părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii învaţă cum să-şi ajute copiii.
Părinţii învaţă cum să-şi ajute copiii.

Profesorii vin în sprijinul acelor părinţi care simt că pierd „cârma" educării propriilor copii.

Din cauza problemelor financiare, tot mai mulţi părinţi nu-şi mai găsesc timpul necesar pentru a înţelege cum trebuie să-şi educe copiii.

Începând din luna aprilie, Şcoala Gimnazială nr. 22 „Dimitrie Cantemir" în colaborare cu Şcoala Gimnazială nr. 11 „Mihail Sadoveanu" din Galaţi va derula programul „Şcoala părinţilor", pentru părinţii care îşi doresc să-şi îmbunătăţească relaţiile cu proprii copii.

Ei vor putea afla cum să prevină unele probleme dificile de educaţie, atitudinile negative ale copiilor, cum să le conducă şi influenţeze acestora comportamentul.

Învăţătoarele Carmen Hristea şi Mihaela Radu le vor forma părinţilor în cadrul activităţilor cursului abilităţile de bază de care au nevoie pentru a îmbunătăţi efectiv comportamentele copiilor, astfel ca, în final, aceştia din urmă să beneficieze de mai multă atenţie pozitivă, aprecieri din partea părinţilor, mai puţine pedepse fizice, de o relaţie armonioasă în cadrul familiei.

La acest curs gratuit vor avea acces liber părinţii care îşi doresc să ajungă la o înţelegere mai profundă a propriilor copii, substituind clasicele şedinţe cu părinţii cu ateliere interactive, aplicaţii cu caracter distractiv pentru a-şi forma abilităţi de comunicare şi analiză a copiilor.

Pentru înscrieri şi relaţii suplimentare vă puteţi adresa secretariatului Şcolii nr. 22.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite