Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi găzduieşte fotoexpoziţia „Opreşte-te, clipă!”, semnată Cornel Pufan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, la ora 12.00, şi va rămâne deschisă publicului vizitator până pe data de 31 august.

În cadrul expoziţiei vor fi expuse 60 de fotografii de peisaj, fiecare dintre ele fiind câte o clipă din lumea văzută de obiectvul aparatului de fotografiat a lui Cornel Pufan.

Aducem în faţa publicului vizitator o colecţie de fotografii realizate de Cornel Pufan, un fotograf profesionist, recunoscut pe plan naţional şi internaţional. Cornel Pufan cucereşte în primul rând prin felul simplu şi sincer de a-şi împărtăşi emoţia semenilor. Peisajele sale redescoperă un univers al naturii pe care uităm, uneori, să-l privim. Fotograful decupează veritabile instantanee ale realităţii", a declarat muzeograf Cecilia Şerban, coordonatoarea expoziţiei.

Cornel Pufan s-a născut pe 30 august 1967, la Craiova. Pasiunea pentru fotografia de peisaj i-a fost insuflată de o altă pasiune: pasiunea pentru munte.

"În numeroasele sale incursiuni montane, fotograful din el nu a scăpat ocazia de a opri clipele magice pe care le-a întâlnit în drum. Privitorul va descoperi în cadrul fotoexpoziţiei "Opreşte-te, clipă!" o atmosferă caldă, liniştită dar, în acelaşi timp grandioasă, a spectacolului vizual oferit de frumuseţea peisajelor din România", a declarat Florin Matei, documentarist şi purtător de cuvânt al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Cel mai important lucru pe care ţi-l oferă fotografia este că te învaţă să priveşti, să ridici capul din pământ, să cauţi, să te bucuri de lumina şi de jocul ei din palmă atunci când încerci să-i descoperi tainele," spune Cornel Pufan, autorul expoziţiei.

Fotoexpoziţia „Opreşte-te, clipă !" - de Cornel Pufan, va rămâne deschisă pentru public până pe 31 august 2011.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite