Comedie şi operetă, oferta de week-end de la Muzical!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Muzical “Nae Leonard” deschide în această seară stagiunea pentru tinerii interpreţi. După formalităţile de rigoare, din foaierul teatrului, tinerii vor trece “la treabă” şi vor aduce în faţa publicului canţonete si arii celebre cu proiecţii muzicale şi nu numai.

Prima provocare este însă în această seară pentru tinerii interpreţi care vor interpreta canţonete şi arii celebre.

“Experimentăm o nouă modalitate de prezentare artistică, care permite o apropiere a publicului de artişti, bariera creată de scenă fiind înlăturată. Le propunem gălăţenilor un recital al tinereţii, al comunicării directe, cu un program accesibil şi plăcut”, spune secretarul artistic al teatrului, Laura Sava.

Spectacolul va începe la ora 17.00 şi va fi prezentat de Georgiana Sava. Preţul unui bilet de intrare este 5,2 lei.

Sâmbătă, amatorii de glume bune sunt aşteptaţi de la ora 18.00 la un spectacol de divertisment. Este vorba despre “Pierduţi în dragoste”. Pe lângă majoritatea artiştilor de la Secţia de revistă care figurează pe afişul acestui spectacol, vor urca pe scenă şi ansamblul de balet şi orchestra de revista, sub bagheta maestrului Nicolae Mantu. Gazdele promit o seară specială, cu mult umor, dans, scene dinamice dar şi romantice.

Ultima zi a week-end-ului este rezervată operetei! Duminică, 3 octombrie în sala teatrului se va pune în scenă “Văduva veselă”. Lucrarea lui F. Lehar are trei acte şi se vrea a fi o poveste romantică despre orgoliile a doi îndragostiţi care refuză să-şi accepte dragostea. Regia artistică este semnată de Eleonora Constantinova.

Toate se vor derula sub bagheta dirijorului Sorin Oancea. Vor fi angrenate în spectacol orchestra, corul şi baletul teatrului. Partitura operetei contine arii de mare inspiraţie care au devenit şlagare mondiale.

Spectacolele de sâmbătă şi duminică încep la ora 18.00.  Preţul întreg al biletului este 21,2 lei, iar cel redus costă 10,6 lei. Spectacolele durează în jur de două ore şi jumătate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite