Colecţiile „Adevărul": înghesuială mare pentru ghidul de călătorie „Peru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţia numără 26 de volume, iar fiecare ghid are 336 de pagini, cu fotografii color
Colecţia numără 26 de volume, iar fiecare ghid are 336 de pagini, cu fotografii color

Colecţia de ghiduri turistice „National Geographic Traveler" poate fi cumpărată în fiecare vineri, numai împreună cu ziarul „Adevărul".

Colecţia numără 26 de volume, iar fiecare ghid are 336 de pagini, cu fotografii color, în care sunt prezentate destinaţii de neuitat, rute turistice, obiective şi atracţii inedite precum şi sfaturi de călătorie din partea autorilor şi a exploratorilor National Geographic.

Primele două volume, „Argentina" şi „Peru", sunt oferite gratuit celor care cumpără ziarul „Adevărul".

Ulterior, preţul unui pachet format din ghidul „National Geographic Traveler" , ziarul „Adevărul" şi Ghidul „Adevărul TV" va fi de 12,99 de lei. Cărţile poate fi cumpărate, vinerea, de la chioşcurile de ziare şi în fiecare zi din librăria Adevărul, din Galaţi, strada Brăilei nr. 159F, etaj 4.

Puteţi obţine ghidul turistic şi prin abonament la ziarul „Adevărul".

Gălăţenii au aşteptat mai bine de o oră pentru a putea cumpăra ediţia specială „Adevărul", cu ghidutul turistic "Peru" oferit gratuit, de la standurile din oraş.

„Nu mă deranjează să stau puţin la coadă atât timp cât pot prinde următorul ghid turistic. Cartea este foarte bună şi abia aştept să o adaug la colecţia mea", ne-a declarat Violeta Danciu.

La Brăila volumul „Peru" se epuizase deja în jurul orei 8 dimineaţa, ceea ce spune totul despre interesul brăilenilor pentru colecţia „Adevărul".

Focşănenii şi buzoienii au avut un interes la fel de mare ghidurile de călătorie, care s-au vândut toate în doar câteva zeci de minute.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite