Galaţi: Club de fiţe, cauta Miss!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Club de fiţe, cauta Miss!
Galaţi: Club de fiţe, cauta Miss!

Organizatorii promit o seară incendiară

12 liceence frumoase din oraş se bat în această seară pentru titlul de Miss Viva 2009. La ora la care am vorbit cu organizatorii concursului, aceştia încă mai sperau ca numărul concurentelor să ajungă la 20.

Toate participantele vor fi premiate, dar marele premiu va ajunge la regina frumuseţii. Organizatorii promit o seară irezistibilă, cu meniuri speciale incluse, momente artistice, spectacol laser pe cer, totul într-o mare de rochii sclipitoare.

“Vom avea moment realmente magice, graţie prezenţei unui magician de la Antena 1, vom avea un moment cu făclii, prezentat de câţiva băieţi la bustul gol, iar la final un joc de laser. Fetele vor prezenta ţinute casual, lenjerie intimă şi rochii de seară, dar vor avea de răspuns corect şi la câteva întrebări de cultură generală”, spune Laura Ursache, directorul de marketing al complexului Viva Club.

Karaoke pentru toţi!

După concursul de Miss, distracţia continuă în Club Temptation, unde vor putea fi admirate candidatele într-un altfel de costumaţie: aceea de club. De asemenea, iubitorii de karaoke au la dispoziţie aproape patru ore după miezul nopţii pentru a-şi etala calităţile vocale.

Pentru a fi siguri că prindeţi un loc la evenimentul lunii septembrie în materie de concursuri de Miss, ar fi bine să vă rezervaţi din timp un loc. Preţul unui bilet este de 75 de lei de persoană, iar la grupurile mai mari de cinci persoane, se oferă un bilet gratuit.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite