Circulaţie îngreunată, deseară, la Parada Etniilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă aveţi cum, încercaţi să evitaţi în această seară, între 18.00 şi 19.00, strada Brăilei, între Centru şi Păpădie. Are loc parada costumelor populare din deschiderea Festivalului Interetnic.

Festivalul Interetnic, care începe azi şi ţine până duminică, va debuta cu o paradă a costumelor populare, programată să înceapă la ora 18.00.

„Parada va porni chiar din centrul oraşului, din faţa hotelului Galaţi, şi va ajunge pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde va avea loc deschiderea oficială a festivalului", spune preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac.

Cum la acest marş al etniilor sunt aşteptate să participe peste 400 de persoane, autorităţile rutire vor fi în permanenţă în zonă pentru a evita incidentele neplăcute.
„Alaiul se va deplasa pe banda întâi, va fi monitorizat de agenţi ai Poliţiei Rutiere, dar circulaţia nu va fi întreruptă", spune Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Şi pentru că am vorbit despre etnii să mai spunem că vor fi prezente la Galaţi 15 ansambluri care vor reprezenta nu mai puţin de 12 etnii: a romilor, turcă, elenă, a ruşilor-lipoveni, a tătarilor, a ucrainenilor, cehilor şi bulgarilor, a ruşilor, cazacilor, moldovenilor şi găgăuzilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite