Circulaţia este blocată pe zeci de străzi din cauza lucrărilor ISPA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

În cursul acestei săptămâni, se vor închide alte câteva artere rutiere, pentru lucrări la reţelele de canalizare şi de apăVă sugerăm să ocoliţi mai ales străzile Nicolae Bălcescu, Cristofor Columb, Nicolae Bălcescu, I.L Caragiale şi Traian


Lucrările ISPA  continuă să creeze neplăceri mai ales  şoferilor gălăţeni. În această săptămână, circulaţia de pe nu mai puţin de 30 de străzi, este total sau parţial blocată,  din cauza săpăturilor pentru noile reţele de canalizare şi de distribuţie a apei.

Potrivit reprezentanţilor primăriei Galaţi, cea mai afectată este zona centrală a oraşului, aşadar, circulaţia prin „Centru”  va fi o adevărată tortură pentru şoferi. Se va circula cu dificultate sau chiar vor fi închise străzile: Nicolae Bălcescu, I.L Caragiale, Traian (între Rizer şi Basarabiei, între Basarabiei şi Faleză), Cristofor Columb, Traian, Mihai Bravu, Stelei, Serei, Bravilor, Logofăt Tăutu, Tunelului, Rizer. 

Şi în Ţiglina 1 sunt lucrări pe străzile: Partizanilor, Partizanilor 13, Brăilei-Saturn-bl.17, C18-C8; în Aurel Vlaicu-str. Vizantea, Odobeşti, Prelungire str. Domnească-adiacent bl. P3-P5. Vă recomandăm să evitaţi şi alte zone în care se lucrează la proiectul ISPA: Faleza Inferioară (în zona hotel Faleza),  Faleza Superioară (la Elice), Prelungire str. Traian (în zona Elice), Staţia de Epurare – la obiectele aferente pe amplasamentul staţiei de epurare; Staţie de Pompare (tronson adiacent podului peste Siret), intrarea dinspre trecere bac – Grădina Botanică (în dreptul IVAS). Alte zone afectate: Fileşti (str. Nicolae Mantu şi Emil Racoviţă).

„În cazul contractului B (lucrările de reabilitare reţele de distribuţie apă potabilă şi canalizare) , termenul de finalizare a fost extins cu cinci luni jumătate, până pe 7 noiembrie 2010. Data finalizării iniţiale a fost 10 iunie 2010”, ne-a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco,

De asemenea, sunt afectate de lucrări şi mai multe de staţii de pompare a apei potabile: Staţia de tratare apă Uzina nr. 2, Staţia de pompare Turnu (noul post de transformare, noua staţie de pompare, rezervorul). 

 Tranşeele ISPA, pe 223 de străzi


Lucrările de reabilitare a reţelelor de distribuţie a apei potabile se vor face pe nu mai puţin de 223 de străzi, din 19 zone ale municipiului.  Canalizarea de pe 47 de străzi va fi refăcută, iar pe 49 de artere rutiere  vor fi efectuate lucrări de extindere a reţelei. Valoarea totală a programului este de 60 de milioane de euro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite