Circulaţia pe Faleza Superioară, între Alexandru Cernat şi până în dreptul intersecţiei cu Prelungirea Traian, a fost reluată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restricţionarea circulaţiei auto pe o anumită porţiune a Falezei Superioare ( între strada Alexandru Cernat şi până  în dreptul intersecţiei cu Prelungirea Traian) ca urmare a producerii unei avarii la una din conductele Apă Canal a fost ridicată. Echipele de intervenţie au remediat în mai puţin de 24 de ore avaria şi au reparat porţiunea de carosabil afectată prin umplere cu pământ şi asfaltarea porţiunii respetive.

Echipele de intervenţie au remediat în mai puţin de 24 de ore avaria şi au reparat porţiunea de carosabil afectată prin umplere cu pământ şi asfaltarea porţiunii respetive.

„Cauza producerii avariei a fost legată  de  calitatea materialului din care au fost confecţionate niste piese de legatură şi din acest motiv conducta aflată sub presiune a cedat”, a explicat Niţă Podaru, directorul tehni al SC Apă Canal.

Circulaţia va rămâne în continuare închisă pe porţiunea cuprinsă între Prelungirea Traian şi strada Navelor, pentru că încep lucrările de înlocuire a colectorului de ape uzate de la Elice.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite