"Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc? Oţelul eeee!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Bogdan Dimofte
Foto Bogdan Dimofte

Etapa a opta s-a terminat perfect pentru Oţelul Galaţi. Cele două echipe care puteau să depăşească echipa gălăţeană în clasament, Dinamo şi Steaua, s-au împiedicat pe teren propriu şi Oţelul încheie runda pe primul loc al Ligii I!

Fanii gălăţeni pot continua să cânte cel puţin toată săptămâna refrenul pe care l-au fredonat sâmbătă seară, după victoria cu Unirea Urziceni (scor 4-1): "Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc, Otelul eee"!!!

Rezultatele din ultimele două meciuri ale etapei i-au fost favorabile formaţiei lui Dorinel Munteanu. Ambele formaţiei care o puteau depăşi în clasament, Dinamo şi Steaua, nu au câştigat meciurile de pe teren propriu. Duminică, Dinamo a pierdut, 1-2 cu FC Vaslui, iar luni seară Steaua a terminat doar la egalitate, 1-1, meciul din Ghencea cu ultima clasată, Astra Ploieşti!!
Astfel, Oţelul este în fruntea Ligii I, cu 16 puncte, urmată de Rapid şi Steaua cu 15 puncte, iar Dinamo este pe patru, cu 14 puncte.

În etapa următoare, liderul campionatului, Oţelul Galaţi va juca pe teren propriu, duminică, cu Steaua, având ocazia de a se distanţa la patru puncte de echipa din Ghencea. Steaua va veni la Galaţi fără antrenorul Ilie Dumitrescu, care a demisionat aseară, după meciul cu Astra!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite