Galaţi: Cinci ani de scandal şi-o bătaie bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Cinci ani de scandal şi-o bătaie bună
Galaţi: Cinci ani de scandal şi-o bătaie bună

Doi săteni din Negrileşti s-au bătut cu şipcile rupte dintr-un gard până când unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital şi va rămâne cu sechele toată viaţa.

Bărbaţii se şicanau reciproc de cinci ani, timp în care şi-au adresat injurii şi ameninţări cu orice prilej. Vecini fiind, Ionuţ Scorţescu (40 de ani) şi Ion Medeleanu (61 de ani) s-au întâlnit recent pe uliţă şi, după o porţie bună de înjurături, au mutat cearta la un alt nivel.

Ionuţ Scorţescu a rupt o şipcă dintr-un gard şi a început să-l lovească pe vecinul său peste tot corpul. Acelaşi lucru l-a făcut şi Ion Medeleanu, dar nu a rezistat prea bine la lovituri şi a ajuns în stare gravă la spital.

Raportul medicilor este elocvent: loviturile administrate au pus în pericol viaţa lui Medeleanu. Ca urmare,  Ionuţ Scorţescu a fost arestat preventiv sub acuzaţia de tentativă la omor calificat şi riscă peste zece ani de închisoare.

„A recunoscut fapta şi a motivat-o, spunând că de cinci ani se ceartă în continuu cu vecinul său
”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, procurorul Sorin Leau.

Ion Medeleanu va rămâne cu sechele tot restul vieţii, deoarece, în afara coastelor rupte şi  a numeroaselor zdrobituri,  a suferit o fractură craniană gravă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite