Chinuri groaznice: O femeia a stat bătută şi imobilizată o lună, dar a murit chiar după ce a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrâna a fost bătută cu bestialitate de fiul ei, a zăcut la pat 30 de zile fără să cheme vreo rudă salvarea şi a murit la o zi după ce a juns în braţele medicilor.

Tinca Tuchel, în vârstă de 54 ani, dar care arăta ca la 80, din Ghidigeni, a trecut prin cea mai neagră perioadă din viaţa sa. În urmă cu o lună de zile a fost călcată în picioare chiar de cel căruia i-a dat viaţă şi a suferit în linişte, fără ca cineva din familie să-i acorde vreun ajutor. Starea femeii, în momentul în care a ajuns într-un final la spital, i-a lăsat fără grai inclusiv pe medicii care au încercat să facă tot posibilul pentru a o salva. Se putea vedea cu ochiul liber că oasele rupte se lipiseră greşit la loc, zăcuse în propriile-i fecale atâta timp, lucru care a dus la multiple infecţii în corp. Pur şi simplu a fost lăsat să zacă atât de rude cât şi de cunoscuţi.

„În plin scandal naţional legat de asasinarea pe trecerea de pietoni a unui pieton de către un golan, la noi a murit o femeie după ce a fost agresată de fiul alcoolic şi derbedeu, la care moartea s-a datorat unui accident vascular cerebral. Acesta accident a survenit după ce femeia, cu oasele zdrobite, nu s-a mutut mişca din pat şi a făcut rosături până la os. Ne lovim şi de refuzul acordării îngrijirilor medicale. Practic, întâlnim o societate în care nimănui nu-i pasă”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, director de imagine a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Cel care ar fi trebuit să fie un sprijin pentru ea la bătrâneţe, dar în schimb a nenorocit-o pe femeie, le-a declarat anchetatorilor că nu este vinovat de cele întâmplate, ba mai mult, s-a jurat că nu are nicio legătură cu această tragedie.
 
„În momentul de faţă se aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii. În funcţie de acest rezultat, cel vinovat va fi tras la răspunderea legală”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.  

În acelaşi timp, pe lista suspecţilor a mai fost trecut şi concubinul femeii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite