VIDEO/S-a întors roata? O femeie din Spania fost găsită la cerşit în Galaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Spania a fost reţinută de către poliţiştii comunitari din Galaţi. Joaquina Marquez Gomez, cerşetoare în zona Falezei Superioare, s-a legitimat cu un paşaport expirat.

Cu toţii ne-am obişnuit ca românii să plece în căutarea unui loc de muncă bine plătit sau, după caz, la cerşit, în ţările dezvoltate din vest. Se poate însă şi invers. România a început să reprezinte la rândul ei o destinaţie pentru cerşetorii din Occident.

O demonstrează Joaquina Marquez Gomez, o femeie în vârstă de 41 ani, din Spania, care a fost găsită pe Faleză, cu un paşaport expirat asupra ei şi care ieşise la cerşit pentru o bucată de pâine. Femeia arată ca un om al străzii, cu hainele rupte şi cu un aspect neîngrijit.

"Echipajul de Intervenţie Rapidă, la sesizarea patrulei de pe Faleza Superioară a depistat-o pe numita Joachima Gomez Marquez, de 41 ani, din Spania, care avea asupra sa un paşaport expirat", a declarat Costel Stroe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Galaţi.

Femeia a încercat să le spună poliţiştilor, cu toate că nu prea s-a putut face înţeleasă, că tranzitează România şi că doreşte să ajungă undeva în Germania. Femeia din Spania a fost condusă la sediul Secţiei 1 Poliţie, unde lucrătorii Biroului Emigrări au demarat o anchetă în acest caz. Din primele informaţii, cetăţeanca spaniolă ar fi colindat şi alte judeţe ale ţării.

Femeia a fost predată la Secţia de poliţie 1 şi ulterior cazul ei a ajuns în atenţia Biroului pentru imigrări al judeţului Galaţi şi a fost internată în Centrul de tranzit pentru imigranţi. După toate probabilităţile, ea va fi trimisă în ţara de origine, motivul fiind acela că nu posedă un act de identitate valabil.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite