Atenţie la vânătorii de accidente în trafic. Vezi cum poţi fi păcălit şi bun de plată dacă ai prea multă încredere în unii parteneri de trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De pe urma "fraierilor" din trafic, aşa-zişii "vânătorii" pot câştiga chiar şi câte 1.000 de euro pe zi, din care rămân cu 800 după ce achită garanţia maşinii închiriate

Pe tot mai multe forumuri private au apărut informaţii despre cea mai nouă meserie: "vânătorul de accidente uşoare"! Iată cum stau lucrurile:

Vânătorul" închiriază o maşina cu full-casco de la un "rent a car". Porneşte apoi la drum, circulând de regulă pe drumurile cu prioritate. Observă un conducător care vine de pe un drum fără prioritate şi incetineşte, făcându-i semn să intre pe drumul cu prioritate. Credulă, victima încearcă să intre în interesecţia respectivă, moment în care "vânătorul" o accidentează uşor.

Bineînţeles că vinovat de neacordare de prioritate este bietul om care a avut încredere în "vânător" şi este conştient că dacă va merge la Poliţie, va rămâne fără permis, aşa se înţelege cu "vânătorul" pe loc. Preţul: 100-200 de euro, în funcţie de ce maşină ai şi cum eşti îmbrăcat. Astfel, vânătorul poate câştiga pe zi chiar şi 1.000 euro.

"Am auzit şi eu despre această aşa-zisă meserie. N-am avut astfel de cazuri, dar noi avem în permanenţă maşini lovite de clienţii noştri", spune reprezentantul unei firme de închirieri auto din Galaţi.

Acesta mai spune însă că meseria-i destul de riscantă.

"Nu ştii peste cine dai este posibil să primeşti o cafteală pe cinste. După o astfel de bătaie, nu ştie dacă mai vrei să practici această meserie", spune reprezentantul firmei de închirieri auto din Galaţi.

Cert este că dacă calculele făcute mai sus sunt reale, praticanţii acestei meserii rămân cu 800 de euro în mână, asta după ce achită garanţia pentru închirierea maşinii.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite