Cel mai enervant semafor din Galaţi. Când vrei să treci, constaţi că s-a schimbat culoarea din nou în roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile blochează prima bandă de circulaţie
Maşinile blochează prima bandă de circulaţie

Nervi, înjurături şi claxoane în trafic. Asta se întâmplă în fiecare dimineaţă în zona Patinoarului Artificial din Galaţi, unde un banal semafor reuşeşte să scoată din minţi pe toată lumea.

Şoferii care au drum în zona Patinoarului Artificial constată cu stupoare că aşteaptă 72 de secunde la semaforul din zonă, însă nu reuşesc să treacă mai departe în timp util deoarece culoarea verde ţine doar 20 de secunde.

Unii şoferi cunosc problema şi se încadrează pe banda întâi de circulaţie, însă o blochează, spre disperarea celorlalţi şoferi, care se văd nevoiţi să aştepte şi ei culoarea verde a semaforului.

Este un test pe care puţini gălăţeni reuşesc să îl treacă fără să îşi descarce năduful pe autorităţi.

"Asemenea prostie nu am văzut în viaţa mea. Cum să pui un semafor care să se facă roşu în câteva secunde. Păi noi avem toată ziua la dispoziţie să o pierdem în faţa unei prostii de semafor?", ne-a declarat extrem de iritat Ştefan Mardare (35 de ani).

La fel de nemulţumiţi se arată şi şoferii care doresc să circule pe banda întîi de circulaţie.

"Lumea se teme că se face roşu prea repede şi ca să nu mai stea odată la semafor, preferă să intre pe banda întâi de circulaţie. Aşa ne blochează pe noi. Eu îi înţeleg, dar nici nu sunt adeptul principiului că trebuie să suferim toţi pentru aşa ceva. Dacă fac stânga, să rămână pe banda din stânga şi să nu ne blocheze prima bandă de circulaţie", susţine Vasile Munteanu (53 de ani).

Autorităţile locale cunosc problema, dar consideră că nu există motive justificate pentru luarea unor măsuri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite