Galaţi: Cea mai frumoasă gălăţeancă este o... basarabeancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 tinere, una mai frumoasă decât cealaltă, au reuşit timp de aproape patru ore să ţină spectatorii în priză

Atmosferă discretă la concursul de miss de aseară, organizat de Viva Club. Cea mai mică pretendentă la titlul de miss are 15 ani şi s-a văzut din prestaţia ei că este prea fragedă pentru “meseria” de miss. Cea mai vârstnică a împlinit recent 22 de ani şi este în zodia balanţei. Organizatorii au pregătit în detaliu fiecare moment al concursului. Fetele au apărut mai întâi în ţinută “casual”, fiecare folosind hainele personale. Unele au înţeles noţiunea de “casual”, altele au confundat marfa cu ambalajul. “Ce să facem, unele au confundat ţinuta casual cu ţinuta din club”, spunea Nicoleta Rogoz, hair-stilist şi make-up artist din Galaţi.

Lenjeria intimă ridică pulsul

Evident că atmosfera s-a încins atunci când fetele au venit în lenjerie intimă. Prezentatorul chiar se felicita că a venit cu o cămaşă mai lungă! Fetele au rămas în ţinută sumară şi pe parcursul celei de-a treia probe. S-a numit proba de cunoştinţe, dar în realitate s-a ajuns la cu totul altceva. Prezentatorul s-a apucat să le pună fetelor întrebări care mai de care mai haioase. Din păcate, emoţiile au învins iar cele mai multe abia au bâiguit câteva cuvinte, singura care a reuşit să mai destindă puţin atmosfera fiind Veronica Tonu, cea care deţinea şi titlul de cea mai vârstnică concurentă.

Io Miss din Moldova!

Aplauzele au revenit spre finalul concursului, atunci când fetele au apărut în rochii de seară. Publicul a aplaudat la scenă deschisă imaginaţia fetelor, care şi-au ales singure ţinutele, iar juriul s-a apucat de punctat. Organizatorii au oferit patru premii: Miss Viva 2009, premiul pentru locul al doilea, Miss Fotogenie şi Miss Popularitate. Pentru a dovedi încă o dată că relaţiile dintre Republica Moldova şi România sunt extrem de strânse, juriul a trimis marele premiu al primei ediţii de miss la … Cahul. Proaspăta câştigătoare se numeşte Cristina Tcacenco (17 ani) şi este născută în Republica Moldova, dar învaţă în Galaţi, fiind în clasa a XI-a la Liceul Emil Racoviţă. Atât ea cât şi celelalte 14 participante au primit o premii constând în produse cosmetic şi lenjerie intimă. Tânăra moldoveancă a primit în plus şi o excursie la Nisipurile de Aur.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite