Caz incredibil la Galaţi! O fetiţă de 13 ani a dormit, atenţie, 100 de ore consecutiv, din cauza bolii de care suferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiana Paraschiv are doar 13 ani
Cristiana Paraschiv are doar 13 ani

Cristiana Paraschiv suferă de hipersomnie diurnă, o boală fără tratament în prezent şi are momente când adoarme şi în mers, pe stradă. Cand adoarme, uită să se mai trezească.

O fetiţă de numai 13 ani, elevă la Şcoala 13 din Galaţi, suferă de hipersomnie diurnă, o boală fără tratament în prezent. Din cauza acestei boli, Cristiana Paraschiv ajunge să doarmă şi cinci zile la rând!

Nu este însă singurul diagnostic pe care medicii i l-au pus în ultimii ani. Aceştia au diagnosticat-o pe Cristiana Laura Paraschiv si cu epilepsie, tulburari emotionale, sindrom fibrinolitic, deficit de atentie si hipotrofie parentala.

Din cauza problemelor medicale, profesorii de la şcoală au decis să o şcolarizeze la domiciliu. Are intreg sprijinul acestora si invata atat cat poate, in zilele in starea de sănătate i-o permit.

În ciuda acestor boli, Cristina este un copil vioi, care se bucură cel mai mult atunci când se află printre colegi. Petrecerea organizată la şcoală, cu ocazia zilei ei de naştere, a fost cel mai fericit eveniment din viaţa ei. Din acest motiv, fetiţa abia aşteaptă să retrăiască astfel de momente, când se va face bine.

Medicii români nu îi dau prea multe şanse să se vindece în acest moment, dar o clinică din Italia pare pare să-i redea speranţa fetiţei. Mai mulţi medici de acolo au cerut să o vadă pe fetiţă şi au programat-o la analize amănunţite în luna mai. Familia câstigă lunar sub 1.000 de lei, iar cazarea şi transportul necesită o sumă de peste 4.000 de euro.

Dacă vrei să aduci şi tu zâmbetul pe faţa unui copil lovit de soartă, poţi face donaţii în contul deschis la BCR, sucursala Galaţi, RO 17 RNCB 07 07 11 94 73 48 00 01, pe numele lui Mihaiţă Paraschiv, tatăl ei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite