FOTO/Caz incredibil în judeţul Galaţi. Un tată a rămas fără copii, după ce a ameninţat că-i omoară cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcool si violenta la Frumusita
Alcool si violenta la Frumusita

Doi copii minori, unul de doi ani şi jumătate, celălalt de patru ani, au ajuns aseară în custodia Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, după ce tatăl acestora, băut zdravăn, a ameninţat că-i omoară cu toporul.

Cazul familiei Hulubei din localitatea gălăţeană Frumuşiţa este monitorizat de cei de la serviciul de asistenţă socială din cadrul Primăriei de mai bine de un an de zile.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Caz incredibil la Galaţi/Un puşti de 15 ani şi-a dat mama în judecată

Cazul a luat amploare astăzi (n.r. - miercuri), când am aflat că bărbatul a făcut o nouă criză de gelozie şi şi-a ameninţat soţia şi copiii cu toporul. Am mers imediat la el acasă şi am stat de vorbă cu el", povesteşte secretarul Primăriei din Frumuşiţa, Elena Ciocan.

Lică Hulubei, tatăl celor doi copiii, este supărat pe soţia sa Elena pe care o acuză că ar fi făcut primul copil cu un alt bărbat. Gurile rele din sat spun că băiatul de patru ani (Iulian Mihai) ar fi fost conceput chiar cu unul dintre fraţii Elenei, acuzaţie infirmată de mama copilului.

Pe fir au intrat şi cei de la Protecţia Copilului, care au aflat despre caz şi au venit imediat şi au luat cei doi copii.

„Îi vom ţine o perioadă la noi, dar să ştiţi că din punctul meu de vedere sunt şanse minime ca aceştia să se reîntoarcă în familia de la Frumuşiţa", spune purtătorul de cuvânt de la Protecţia Copilului, Tania Calcan.

Elena Hulubei nu prea înghite faptul că i-au fost luaţi cei doi copii şi spune că va face tot posibilul să-i aducă înapoi acasă.

Până să ajungă la Galaţi, cei doi copii au trecut şi pe la cabinetul medical din sat. Bogdan Baltă, unul dintre medicii din Frumuşiţa spune că ambii copii sunt clinic sănătoşi, doar că sunt neîngrijiţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite