Caravana Inimă de Copil strânge cadouri pentru copii nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun vine şi la copii nevoiaşi
Moş Crăciun vine şi la copii nevoiaşi

Timp de o săptămână, Fundaţia Inimă de Copil vă invită sa participaţi la a VI-a ediţie a Caravanei “Inima de Copil”, eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul copiilor şi tinerilor în nevoie din judeţul Galaţi.

Standurile vor fi amplasate în  Galeria Real (luni-duminică între orele 15.00-20.00); Winmarkt, la parter (luni-duminică între 15.00-20), Ţiglina I (luni-miercuri între orele 16.00-19.00).
 
Aici, personalul si voluntarii organizaţiei  vor împărţi pliante, vor promova spre vânzare felicitări cu scop umanitar, felicitări, vaze şi alte obiecte decorative specifice Sărbatorilor de Crăciun, accesorii din mărgele realizate manual de tineri cu nevoi speciale în atelierulde art-terapie.

 “Copiii noştri se luptă în fiecare zi cu lipsa unei locuinţe salubre, a unei mese adecvate, a unei îndrumari potrivite din partea unui adult. De mai mulţi ani, susţinători din străinătate, din Italia si Marea Britanie, au sprijinit financiar o parte din proiectele noastre, dând o şansă copiilor în nevoie.

Acum, pentru ca Romania este stat membru al Uniunii Europene, partenerii din străinatate consideră ca avem posibilitatea să ne susţinem singuri copiii şi îşi retrag sprijinul oferit cu generozitate ataţia ani. De aceea, este nevoie ca aceste fonduri să fie inlocuite cu sprijinul financiar al comunităţii locale, pentru ca noi, ca şi organizaţie, să puteam acorda susţinere în continuare acestor copiii", susţine Anca Chiosea, reprezentantul fundaţiei Inimă de Copil.
 
Cea mai mare parte a fondurilor este destinată continuării serviciilor pentru copiii din familii în dificultate. O altă parte este destinată Cadourilor de Crăciun. Anul trecut, cu ajutorul gălăţenilor cu suflet mare, Caravana Inimă de Copil a putut oferi cadouri pentru 350 de copii.
 


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite