Captură de substanţe anabolizante în Vama Oancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit asupra unui cetatean bulgar, ascunse in spatiul de sub cotiera, cantitatea de 3 000 comprimate STROMBAFORT, interzise de Agenţia Mondială Antidrog.

În data de 24.07.2010, in jurul orelor 04.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, judeţul Galaţi, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, D. Petyo Ivanov, în vârstă de 27 ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, în baza analizei de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali au realizat un control amănunţit, fiind descoperita ascunsa in spatiul de sub cotiera al autoturismului cantitatea de 3 000 comprimate (150 folii) STROMBAFORT, substanta care face parte din „Lista interzisa-2010" a Asociatiei Mondiale Antidrog.

Cetateanului in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de "introducere in tara de substante cuprinse in Lista interzisa", urmand a fi luate masurile legale care se impun.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite