Capitala Break-Dance-ului se mută la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţ de câteva ore, Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi va deveni neîncăpătoare din cauza câtorva trupe de break-dance.

Nu este vreun protest spontan, ci a doua ediţie a Cupei Naţionale de Break-Dance “Bboy Sesion”. Şi-au anunţat deja prezenţa 14 trupe de dans din Bucureşti, Sibiu, Braşov, Arad sau Brăila. “Cât priveşte concurenţii de pe plan local nu ştim încă numărul lor. De fapt, ei se pot înscrie chiar şi în seara concursului. În lumea asta a lor, se poartă provocările pe loc”, ne-a declarat directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Cristi Mortu. Câştigătorul concursului va primi marele trofeu din partea organizatorilor.

Nume grele în juriu!

Din juriu vor face parte şi doi invitaţi  din străinătate. Primul este Bboy Cico, din Italia, unul dintre cei mai faimoşi şi puternici dansatori din lume, recunoscut pentru mişcările sale “air flare” şi pentru spectaculoasele rotiri. Este un membru activ al “Spinkingz” şi deţine recordul mondial la “99” - o mişcare în care se învârte de 27 de ori pe aceeaşi mână. Cel de-al doilea - Bboy Sonic - vine din Danemarca şi este câştigătorul a numeroase titluri Bboy la individual, inclusiv la UK Bboy Championship şi Ultimate Bboy Session. Este conducatorul trupei Bboy Natural Effects, una dintre trupele europene de top.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite