Campionul Lucian Bute va deveni naş:" Voi boteza o fetiţă la sfârşitul săptămânii", a spus pugilistul gălăţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a revenit acasă, în Galaţi, după patru luni de antrenamente grele şi un meci cu final fericit. L-a învins prin KO pe francezul Jean Paul Mendy şi acum se relaxează alături de prieteni şi familie. Campionul se prăgăteşte să fie naş de botez în acest weekend.

"Voi boteza o fetiţă la sfârşitul săptămânii. Este copilul unor prieteni. Fetiţa se numeşte Anastasia. Este un lucru foarte frumos să botezi un copil. O fac din plăcere şi sunt bucuros”, spune Lucian Bute.

image

Bute s-a relaxat jucând tenis de câmp Foto: Bogdan Dimofte

Sătul de criticile venite din partea unor foşti sportivi de performanţă, cum ar fi Leonard Doroftei, Bute a ţinut să lămurească lucrurile.

image

„Soluţia acestor controverse va veni. Vor veni şi meciurile alea grele pe care aşteaptă toată lumea. Am făcut oferte şi altor boxeri, dar au refuzat. Aştept să se termine turneul de box Super Six. Voi unifica centura după un meci împotriva câştigătorului de acolo”, spune campionul mondial la box.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite