Campionii de la Oţelul s-au întrecut în degustat şorici şi ţuică fiartă la tradiţionala pomană a porcului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan a gustat printre primii din şorici. Foto: Cosmin Costache
Marius Stan a gustat printre primii din şorici. Foto: Cosmin Costache

De câţiva ani buni încoace turul campionatului intern de fotbal se termină la Galaţi cu... pomana porcului. Anul acesta conducătorii clubului au pregătit la Clubul Viva un porc de 220 de kilograme şi multă ţuică fiartă.

Deşi suntem în plin post al Crăciunului, mai-marii clubului spun că nu aveau cum să organizeze această petrecere mai târziu pentru că sunt fotbalişti care trebuie să ajungă acasă tocmai în Argentina, Peru sau Nigeria şi nu puteau să-i ţină în Galaţi de sărbători pentru această masă tradiţională.

"O să ne rugăm Celui de Sus să ne ierte. Oricum, nu puteam să ratăm cel mai frumos an din istoria clubului", spune Marius Stan, preşedintele FC Oţelul Galaţi.

Preşedintele clubului gălăţean mai spune că Moş Crăciun ar putea veni în această iarnă şi cu ceva întâriri în lot. Nu foarte spectaculoase, dar cu siguranţă absolut necesare pentru obţinerea unor rezultate mai bune în retur.

De la petrecere nu a lipsit niciun component al lotului. Liviu Antal, jucătorul gălăţean curtat de Steaua, a mâncat extrem de atent de frică să nu pună kilograme în plus pe el.

"Trebuie să fim atenţi, fiecare kilogram în plus, dar de la două sus, înseamnă amendă de 500 de euro", spune Antal.

Marius Stan a gustat printre primii din şorici. Foto: Cosmin Costache

Antrenorul Dorinel Munteanu a degustat şi el şoriciul şi a făcut ceva previziuni pentru returul de campionat, pentru pregătirea căruia la Galaţi se dă adunarea pe 9 ianuarie: "Ar fi absurd să spun că nu ne gândim din nou la performanţa din sezonul trecut. Acele rezultate ne obligă să visăm la altele la fel de bune".

Marius Stan a gustat printre primii din şorici. Foto: Cosmin Costache

După ce s-au fotografiat cu cel pe care urmau să-l pună pe grătar, fotbaliştii şi familiile lor s-au retras în interiorul restaurantului unde vor continua petrecerea până târziu în noapte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite