UPDATE: În ultimul moment, voleibalistele de la Metal Galaţi au plecat spre Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi după antrenamentul de aseară jucătoarele ştiau că nu vor face deplasarea pentru primul turneu al locurilor 1-4, în această dimineaţă au plecat spre Bacău

UPDATE (26 martie): În cele din urmă, Metal Galaţi a plecat spre Bacău, în această dimineaţă la ora 9.00. Primul meci este programat astăzi, de la ora 14.00, în compania formaţiei gazdă, Ştiinţa Bacău, meci televizat în direct de TV Neptun.

Primul turneu este programat începând de vineri şi până duminică la Bacău, iar joi dimineaţă formaţia gălăţeană, campioana ultimelor trei ani, trebuia să plece spre oraşul gazdă. Însă, antrenorul Zoran Terzic le-a spus jucătoarelor că deplasarea este amânată şi nu este exclus să fie chiar anulată.

„Aşteptam ca domnul Mangalea (n.r - Corneliu Mangalea, patronul şi preşedintele clubului) să-şi respecte promisiunile, dar ne-a minţit şi de această dată, ca de obiciei, în ultimul an. Acum aşteptam să-şi respecte promisiunea pentru a pleca spre Bacău. Nu ştiu când vom ajunge la locul de desfăşurare al turneului, la această întrebare să raspundă preşedintele. În mod cert, sunt şanse mari ca echipa să nu se prezinte. Totuşi, dacă ne vom prezenta la meciuri, vom încerca să câştigăm primul meci, contra Bacăului. Dacă reuşim, ne va fi mai uşor apoi, în partidele cu Dinamo şi Tomis", a declarat Zoran Terzic.


Dacă ajungem la Bacău sper că totul va fi bine. În ciuda situaţiei financiare, noi ne-am pregătit şi, bineînţeles, că vom juca toate meciurile pe cartea victoriei. Totul depinde de a fi sau a nu fi la Bacău. Contează şi faptul că pornim cu un uşor avantaj faţă de celelalte echipe în clasament", a declarat Sabina Miclea, titulara postului de coordonatoare.

Corneliu Mangalea a refuzat să comenteze acest nou moment de criză al echipei sale.


În această seară, Terzic şi-a chemat jucătoarele la un nou antrenament. Este posibil ca Metal să plece totuşi spre Bacău mâine dimineaţă, cu câteva ore înaintea primului meci.


PROGRAMUL TURNEULUI DE LA BACAU


Vineri, 26.03.2010
ora 14.00: CSU Metal Galati - Stiinta Bacau
ora 16.30: Dinamo Bucuresti - Tomis Constanta

Sambata, 27 martie
ora 14.00: Stiinta Bacau - Tomis Constanta
ora 16.30: CSU Metal Galati - Dinamo Bucuresti

Duminica, 28 martie
ora 11.00: Dinamo Bucuresti - Stiinta Bacau
ora 13.30: Tomis Constanta - CSU Metal Galati

CLASAMENT
1. CSU METAL GALATI    6 5 1 11 PUNCTE
2. DINAMO BUCURESTI 6 4 2 10
3. TOMIS CONSTANTA   6 3 3 9
4. STIINTA BACAU           6 0 6 6

Turneul de la Constanta (9-11 aprilie)
Turneul de la Galati (16-18 aprilie)
Turneul de la Bucuresti (23-25 aprilie)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite