Campioana de la San Remo - Maria Crăciun - încheie anul pe podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Crăciun ne arată ultimele două diplome obţinute săptămâna trecută. Foto: Corina Tătaru
Maria Crăciun ne arată ultimele două diplome obţinute săptămâna trecută. Foto: Corina Tătaru

După ce a fost invitată de Biserica Protestantă din Norvegia să cânte la cea mai mare catedrală din Oslo, puştoaica de doar 10 ani din Galaţi a încheiat anul cu o nouă reuşită, dublă de această dată.

Tânăra vedetă Maria Crăciun reuşeşte din nou să uimească opinia publică prin performanţele ei.

După ce a fost invitată de Biserica Protestantă din Norvegia să cânte la cea mai mare catedrală din Oslo, puştoaica de doar 10 ani din Galaţi a încheiat anul cu o nouă reuşită, dublă de această dată: premiul special al Arhiepiscopiei Tomisului la secţiunea videoclip şi premiul întâi la secţiunea interpretare, ambele obţinute în cadrul Festivalului Naţional de Interpretare „Remember 2010" de la Constanţa.

Ave Maria!

Pentru prima secţiune, Maria a pregătit piesa „Ave-Maria", compusă de Cornel Fugaru şi pe versurile Corinei Despot.

„Videoclipul a fost realizat de o casă de producţie din Bucureşti şi în el Maria apare alături de părintele Gherghe, de la Biserica Mavramol", spune Cătălina Lovin, mama fetiţei.

Pentru secţiunea interpretare, micuţa solistă din Galaţi a pregătit două piese: „Camino", o piesă în spaniolă din repertoriul Lilei Ivanova şi „Mama", o piesă compusă special pentru Maria de Nicolae Caragea şi pe versurile lui Grigore Vieru.

„Am cântat şi cu negativ, dar şi cu band-ul Festivalului", mărturiseşte emoţionată Maria, care i-a dedicat acest succes Aureliei Vaida, profesoara ei de canto din Focşani.

Gălăţeanca a ajuns la acest concurs după o preselecţie riguroasă, la care au participat cei mai buni interpreţi din ţară.

După succesul de la Constanţa, Maria Crăciun a intrat în vizorul mai multor televiziuni naţionale. Dacă în ajunul Crăciunului, Maria a fost invitata lui Mihai Morar, la „Răi da' buni", până-n anul nou tânăra interpretă va mai cânta pe la alte câteva emisiuni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite