Campanie Adevărul de Seară/O rază de speranţă pentru Remus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţelul de 10 ani are nevoie de ajutorul nostru
Băieţelul de 10 ani are nevoie de ajutorul nostru

Familia copilului operat pe creier pentru a i se extirpa o tumoare a primit 4.300 de lei pentru reconstrucţia casei din comuna Movileni.

Remus Roman (10 ani) a supravieţuit miraculos după o intervenţie neurochirurgicală extrem de complexă care a durat 12 ore, efectuată în urmă cu patru ani, pentru extirparea unei tumori.

Preşedintele României a donat atunci 1.500 de lei pentru ca Remus să poată efectua operaţia. Copilul trebuie să continue un tratament costisitor la Bucureşti pentru a preveni remisia bolii.

Familia Roman este nevoită să locuiască într-o cămăruţă mică şi plină de igrasie din comuna Movileni pentru că locuinţa în care îşi duceau traiul a ajuns o dărăpănătură.

Pereţii mai au puţin şi se prăbuşesc, iar temelia casei, construite din chirpici, este aproape distrusă de intemperii şi vânt. Din acest motiv, Remus preferă să stea în spital pentru că acolo sunt condiţii mult mai bune decât acasă.

Băsescu a donat 1.500 de lei

Familia Roman a fost nevoită să se mute din casa de chirpici din comuna Movileni primită de pomană de la oameni miloşi, pentru că exista riscul să se prăbuşească peste ei.

Campania Adevărul de Seară a dat roade, iar familia Roman a primit recent suma de 4.300 de lei, bani cu care a refăcut gardul casei şi a cumpărat materiale pentru refacerea casei.

Până când se vor putea muta din nou în ea, cei trei membri ai familiei sunt nevoiţi să se înghesuiască noaptea pe un pat din lemn şi adorm cu frica că se pot asfixia cu fum de la soba care se înfundă des.

Persoanele care doresc să ajute familia Roman o pot face donându-le materiale sau bani în conturile deschise la BCR, sucursala Pipera: RO09RNCB0286001133100003 (lei) şi RO36RNCB0286001133100002 (euro).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite