Calendarul sesiunii a doua de Bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care nu au promovat în prima sesiune a examenului de Bacalaureat sau au absentat de la examene mai au o şansă în luna august. În perioada 11-15 iulie, absolvenţii de liceu se pot înscrie pentru a doua sesiune a testului maturităţii.

Candidaţii care însă au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor mai putea susţine Bacalaureatul în următoarele două sesiuni, respectiv augut-septembrie 2011 şi iunie 2012. Aceştia vor relua integral examenul de Bacalaureat, cel mai devreme în a treia sesiune după cea în timpul căreia au fost eliminaţi.

În zilele de 22 şi 23 august, se desfăşoară proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba română, pentru ca pe 23 şi 24 august să aibă loc evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

În perioada 25-26 august are loc evaluarea competenţelor digitale, urmând ca pe data de 29 august să aibă loc prima probă scrisă a examenului, respectiv cea la Limba şi Literatura Română.

Pe 31 august candidaţii vor susţine Proba obligatorie a profilului, iar pe data de 2 septembrie aceştia vor avea proba la alegere a profilului şi specializării.

Pe data de 4 septembrie, până la ora 16.00, se afisează rezultatele parţiale, iar pe 7 septembrie cele finale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite