Călător în trenul „deturnat” de hoţii de fier vechi: „Ţara asta a ajuns de râsul lumii! Nici în Africa nu-i aşa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni dimineaţă, pasagerii acceleratului Galaţi-Bucureşti au avut parte de o supriză de proporţii. Cu doar câţiva kilometri înainte de a ajunge în Gara de Nord, în plin câmp, trenul s-a oprit în mod neplanificat.

După circa un sfert de oră, personalul trenului i-a anunţat pe călători că drumul lor nu poate continua deoarece sistemele de semnalizare a treficului feroviar nu mai funcţionează. Ele au fost victimele unei bande de hoţi de fier vechi care a furat, în toiul nopţii (moment de producere a incidentului este ora 2.00), o parte dintre echipamente şi cablurile din cupru.

„Este un eveniment regretabil. Ne cerem scuze călătorilor”, a informat prompt biroul de presă al SNCFR.

Incidentul, dincolo de scuzele companiei, a trezit recţii dure din partea celor aflaţi în tren şi care au fost nevoiţi să aştepte circa două ore până la deblocarea rutei.

Iată câteva dintre mesajele primite telefonic sau prin e-mail de la călători din acceleratul „sechestrat” de hoţii de fier vechi.

Paula Ionescu: „Ţara noastră a ajuns mai rău decât un stat african. Nicăieri în lume nu se mai întâmplă aşa ceva, ca un tren să fie blocat de hoţi”.

Vali Popa: „Chiar nu se găsesc soluţii pentru a rezolva situaţia asta cu hoţii? Toate aceste bunuri furate ajung la centre de colectare. Să-i ia la scuturat Poliţia pe patroni! E ce primesc cabluri de cupru industriale şi capace de canalizare? E clar că ăstea-s furate, nu?”

Adrian Rotaru: „Suntem în haos. Mai rămâne ca hoţii să atace trenurile ca_n Vestul sălbatic şi să jefuiască pasagerii. Ţara asta  a ajuns de râsul lumii”.

Orice alte comentarii sunt de prisos.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite