CFR Călători scoate trenurile suplimentare către litoral. Vezi de când şi cum se modifică programul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta de călătorie 2011 a companiei CFR Călători spre şi dinspre litoralul românesc se va încheia în cursul acestei luni.Trenurile introduse suplimentar vor ieşi din circulaţie în perioada 10 -13 septembrie, trenurile al căror mers a fost prelungit până la şi de la Mangalia vor reveni treptat la circulaţia iniţială (până la/de la Constanţa), iar trenurile permanente îşi vor modifica orarul de circulaţie.

Astfel, trenul accelerat 1872 Galaţi - Constanţa va circula până la data de 11 septembrie inclusiv, la fel şi returul său.

Odată cu ieșirea din circulație a trenurilor sezoniere, se vor opera modificări de orarii și în circulația trenurilor personale regionale și interregionale (de pe raza RTFC Muntenia, CCC Galați și CCC Constanța), modificări care vor fi comunicate în stațiile de plecare/sosire a trenurilor.

Spre Litoral, mai circulă trenul personal 8214 Galaţi - Constanţa, care pleacă din gară la 17.05 şi ajunge la malul Mării Negre la 22.46. Returul său, trenul de persoane 8213, pleacă din Constanţa la ora 5.50 şi ajunge la Galaţi la 11.55.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite