CAMPANIE Mâine afli cine este cel mai îndrăgit profesor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din 11 ianuarie puteţi vota profesorul preferat. Foto: Bogdan Nistor
Din 11 ianuarie puteţi vota profesorul preferat. Foto: Bogdan Nistor

Campania „Profesori cu care Galaţiul se mândreşte" a ajuns la final: luni vom cunoaşte ocupantul locului întâi. Este un profesor care a primit din partea cititorilor site-ului galati.adevarul.ro peste 7.000 de voturi, din cele 33.000 exprimate.

În cele două săptămâni scurse de la momentul în care am spus « Stop vot » am aflat pe rând poveştile ocupanţilor locurilor 5, 4, 3 şi 2. Am publicat povestea incredibilă a lui Petrică Bătrâneţu - omul care şi-a dorit să facă medicină, dar care a ajuns unul dintre cei mai buni profesori de matematică din gimnaziul gălăţean sau a lui Mitică Dudău - omul care şi-a construit cariera fără să se uite la ceas.

Săptămâna trecută am publicat pe rând povestea profesoarei de engleză Nicoleta Ioniţă - cea care-şi convinge elevii că pot face foc din gheaţă, şi apoi povestea directorului Liceului « Elena Doamna » - Luminiţa Nichita, cea care îi învaţă pe copii multe noţiuni de care chiar au nevoie în viaţă.

Mâine, cititorii vor putea afla povestea ocupantului locului întâi. Nu vom dezvălui niciun detaliu despre acesta, vă lăsăm să le descoperiţi singuri mâine. Vă spunem doar că acesta a obţinut peste 7.000 de voturi din partea internauţilor care au intrat pe site-ul galati.adevarul.ro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite