Gălăţeanul Bute se antrenează la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, a intensificat pregătirea în perspectiva meciului de la 15 octombrie, contra americanului Jesse Brinkley. Lucian Bute se află la Miami de la începutul lunii septembrie, respectând un ritual care i-a adus noroc la ultimele două confruntări.

Bute pleacă din Montreal, oraş în care locuieşte, cam cu o lună şi jumătate înaintea meciurilor sale şi se izolează cvasitotal.

Închide telefonul de Canada, îşi cumpără o cartelă de America, al cărei număr îl ştiu maximum 10 persoane, şi se concentrează doar la box.

Din superstiţie, stă în aceeaşi casă şi închiriază aceeaşi maşină pe care le-a avut la primul cantonament la Miami, cel dinaintea partidei revanşă cu mexicanul Librado Andrade, pe care câştigat-o în noiembrie 2009 prin KO în repriza a patra.

"A fost un moment psihologic pentru mine, deoarece destui au spus că trebuia să pierd primul meci cu Andrade, când m-a pus la podea în ultima repriză. Probabil, cârcotaşii se aşteptau să mă spulbere la revanşă, dar a fost invers. Mi-a priit foarte mult pregătirea făcută în America şi de aceea am decis să merg pe aceeaşi reţetă", explică Bute de ce a dat Montrealul pe Miami.

În mod normal, Lucian merge în America însoţit doar de antrenorul său, Stephane Larouche, şi de preparatorul fizic, însă de această dată în "lot" a intrat şi Adrian Diaconu, care are şi el meci tot la 15 octombrie.

VEZI AICI CINE TRANSMITE MECIUL ŞI CE ROMÂN VA MAI BOXA LA MIAMI

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite