FOTO EXCLUSIV: Vezi cum petrece Bute ultimele ore de dinaintea meciului cu Magee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trimisul special al ziarului "Adevărul" la Montreal, Iulian Anghel, l-a vizitat pe pugilistul român în sala de antrenament şi în camera de hotel

Lucian Bute (31 de ani) îşi va pune în joc centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şaptea oară, în data de 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee. Meciul va transmis în format LIVETEXT pe www.adevarul.ro, duminică dimineaţa, cu începere de la ora 05.00

Vezi mai jos cum petrece Bute ultimele orele de dinaintea meciului cu Magee.

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Pugulilistul Lucian Bute a declarat, miercuri, că adversarul său din week-end, irlandezul Brian Magee, este mai bun decât rivalii săi din confruntările precedente şi că nu se aşteaptă ca meciul de la Montreal să fie "un picnic", informează canoe.ca.

"El este mai bun decât ultimii mei adversari, Fulgencio Zuniga, Edison Miranda şi Jesse Brinkley. Am văzut mai multe meciuri ale sale şi nu mă aştept la un picnic. Este şansa vieţii sale, nu are nimic de pierdut şi nu este intimidat de publicul ostil. Eu sunt într-o formă foarte bună şi voi face spectacol sâmbătă", a spus Bute, care a precizat că există discuţii pentru un meci al său în România.

Potrivit BBC, Brian Magee a afirmat că a fost visul său să boxeze pentru titlul mondial în faţa unui număr imens de telespectatori. "Nu puteam avea un meci mai mare decât acesta şi ştiu că este mult, dar sunt încrezător că pot câştiga", a adăugat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite