„Booo, ce unghii de Halloween ai!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Totul este pictat manual, fără şabloane
Totul este pictat manual, fără şabloane

Un nail-artist a lansat zilele trecute o colecţie de pictură pe unghii dedicată special sărbătorii de Halloween. Manichiura este semipermanentă şi este în trend cu... criza: costă doar 30 de lei.

Cu toţii ştim sau ne imaginăm costumaţiile înspământătoare de Halloween, întruchipând, de la vrăjitoare şi pisici negre, până la fantome şi paianjeni, dar nimeni nu şi-a imaginat ce impact vizual ar putea avea o maniuchiură cu simboluri de Halloween.

Simona Zaharia, nail-artist la salonul Simonails a lansat zilele trecute o colecţie inedită de unghii dedicată acestei sărbători importată de pe meleagurile americane.

„Eu în fiecare zi creez ceva nou şi am considerat că merită să încerc şi cu o astfel de metodă", spune Simona care ne asigură că metoda brevetată de ea este unică în Galaţi.

Pisici negre, dovleci, vrăjitoare pe mătură, pânze de paianjen sau fantome, toate pot fi pictate pe unghiile femeilor pentru noaptea Halloween. În plus, artista poate onora orice propunere de simbol venită din partea clientelor ei. Aşa cum se aştepta, la salon s-a făcut coadă.

„Am ales să-mi pun câte un simbol pe fiecare unghie. Cred că sunt în trend cu moda, dar este şi un mod de a mă răsfăţa", spune Angela, una dintre clientele salonului.

Simona poate să picteze câte un simbol diferit pe fiecare unghie, dar poate să picteze şi acelaşi „motiv" pe toate unghiile. „Pentru cei mai clasici!", accentuează ea râzând.

Întrebând-o ce efect vizual pot avea nişte picturi minuscule pe unghii, mai ales într-un club în care lumina lipseşte cu desăvârşire, Simona ne-a răspuns senin: „Unghiile sunt cartea de vizită a unei femei, aşa că este bine să fie cât mai îngrijite. Cât priveşte faptul că ele nu pot fi văzute în locurile întunecate, am şi aici o soluţie: vopseluri fluorescente".

Dacă mai spunem că totul este la preţ de criză, adică doar 30 de lei pentru ambele mâini, chiar că este o afacere pentru fetele sau femeile care vor să fie deosebite în noaptea de Halloween.

Mai ales dacă ţinem cont şi de faptul că „picturile" sunt semipermanente, adică rezistă cel puţin două săptămâni.

Simona nu este la prima sa colecţie tematică. Ea a lansat, anul acesta, o colecţie de versuri ale lui Nichita Stănescu pe unghii, intitulată Poem, o manichiură vintage, o colecţie de ceramică pentru adulţi, iar zilele trecute, şi-a lansat cea mai nouă colecţie, cu tendinţele pentru 2011.

„Colecţia Moon a fost lansată on-line şi la Milano", adaugă cu mândrie artista.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite