NEBUNIE PE STRĂZI Bombardament ca-n Irak la cumpăna dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cer luminat de explozii la Galaţi
Cer luminat de explozii la Galaţi

Chiar dacă Primăria nu a organizat focuri de artificii de Revelion, gălăţenii au pus mână de la mână şi au produs la miezul nopţii un "bombardament" ca în Irak

Noaptea de Anul nou a fost una de pomină la Galaţi. Sute de mii de petarde, artificii de mare calibru şi fumigene au explodat la cumpăna dintre ani, oraşul arătând preţ de câteva zeci de minute ca Bagdadul sub asediul trupelor americane.

Canonada a fost sută la sută "investiţie privată", dat fiind că primăria a decis că, anul acesta, nu este cazul să cheltuiască vreun sfanţ de Revelion. Chiar şi aşa, gălăţenii s-au întrecut pe ei şi au organizat un spectacol pe cinste. Asta chiar dacă, cel puţin teoretic, dipozitivele pirotehnice de mare calibru (şi au fost câteva mii de baterii!) erau interzise.

Din fericire, nu s-a întâmplat niciun incident serios, în afara câtorva maşini zgâriate uşor şi a două bătăi între băieţii cu creierele aburite de alcool. Era gata-gata să iasă cu scântei în Mazepa II, în zona restaurantului Orizont, unde două taxiuri s-au acroşat uşor, pe la 23.30, iar şoferii s-au luat la bătaie, susţinuţi imediar de câte 7-8 colegi fiecare. Apariţia unei patrule de Polişie a calmat însă repede spiritele.

Există şi o parte bună a faptului că Primăria nu a organizat un Revelion pe străzi: dimineaţă oraşul era foarte curat, din peisaj lipsind obişnuitele mormane de gunoi de după petrecerile publice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite