Bombă cu sifilis la Costache Negri: O tânără de 17 ani a îmbolnăvit cel puţin 40 de bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia fetei nu ştie cum să scape de adolescenta care le-a creat numai probleme şi pe care o descrie în cuvinte nepublicabile.

Părinţi despărţiţi, care trăiesc în concubinaj în sate diferite. Ea, alungată de casă, locuia, tot în concubinaj, în altă localitate şi cutreiera întreg judeţul în căutarea sufletului pereche.

Aşa se poate descrie în doar câteva cuvinte viaţa plină de aventuri  a Caterinei Tudorie, în vârstă de 17 ani, din Lieşti.

Adolescenta condamnată pentru pornografie infantilă: "Nu vreau să fac închisoare"

O femeie surdo-mută a fost violată în plină stradă

40 de victime

Fata a reuşit performanţa de a contamina cu sifilis cel puţin 40 de bărbaţi, din diferite comune gălăţene, cu care a întreţinut realaţii sexuale în ultimele şase luni. În momentul de faţă, doar cinci dintre partenerii sexuali au fost confirmaţi cu această boală şi se află înternaţi în spital, restul urmând a fi identificaţi.

„O tânără de 17 ani din Lieşti, s-a gândit să fie foarte darnică cu bărbaţii şi în schimbul unor foloase materiale a întreţinut relaţii sexuale cu aproximativ 40 de bărbaţi în ultimile şase luni. Ea este sursa directă pentru cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, din diverse comune gălăţene, doi din Griviţa, doi din Costachi Negri şi unul din Cudalbi, la care s-a confirmat sifilisul”, a declarat Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

Un bărbat şi-a tăiat penisul pentru că nu putea să urineze

11 bărbaţi într-o noapte

Mama fetei, tatăl vitreg şi bunica sa fac orice să scape de adolescenta de 17 ani, care le-a creat numai probleme în ultima perioadă şi care, spun ei, nu se poate abţine să nu se culce cu bărbaţii pe care îi întâlneşte, peste tot pe unde merge.

„Umblă din om în om. Nu putem sta cu ea, este o curvă. I-am zis să plece în lumea întreagă. A avut 11 bărbaţi într-o noapte şi tot nu se săturase. Dacă mâine o externează, până seara se culcă cu 10 bărbaţi”, spune Zanfirica Antohie.

Prostituatele s-au mutat de pe Centură, pe Internet

Performanţele ei sexuale sunt cunoscute de toţi localnicii din Costachi Negri, în frunte cu primăriţa comunei.
 
„Ea trăia în concubinaj cu un bărbat din comuna Griviţa, a plecat acolo. Mama ei este căsătorită aici cu altcineva. Fata a venit la mama sa şi a stat o perioadă de timp. După mai multe sesizări, împreună cu poliţia am dus-o la spital la Galaţi. Era bolnavă. După două zile a reuşit să fugă din spital, a venit înapoi aici. Sunt şi aici, în comună, bărbaţi care au fost sunt afectaţi de această boală”, spune Emilia Niculescu, primăriţa din Costachi Negri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite