Galaţi: Un maraton numit Balul Bobocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Un maraton numit Balul Bobocilor
Galaţi: Un maraton numit Balul Bobocilor

Concursul, care se va dura şase săptămâni, a debutat, în acest weekend, cu o petrecere de Halloween.

Într-o discreţie aproape deplină, pentru ca probele să nu fie aflate de concurenţi, Liga Studenţilor a dat startul unei noi ediţii maraton a Balului Bobocilor din Universitatea „Dunărea de Jos”.

Şi în acest an, organizatorii au fost extrem de inventivi la stabilirea probelor  şi se pregătesc să speculeze la maximum imaginaţia tinerilor înscrişi.

 “Anul trecut, am avut intenţia să-i ducem pe concurenţi în Belgia şi să-i supunem unor probe inedite. N-am reuşit. Nici anul acesta nu-i trimitem în «Ţara Ciocolatei», deoarece au aflat despre această intenţie. În schimb, le-am pregătit câteva probe de foc, la care îi vom supune aici în ţară, sub sloganul «Aventură: extrem»”, ne-a declarat preşedintele Ligii Studenţilor, Dorin Coteţ.

Prima întâlnire a avut deja loc la sfârşitul săptămânii trecute, într-un fel de “team-building”, în care cei 20 de concurenţi s-au cunoscut. Duminică seara, s-a derulat şi prima probă, în Club S.

 În spiritul sărbătorii de Halloween, studenţii au fost puşi să se deghizeze în personaje negative. A ieşit un „show” de zile mari în care s-a râs “pe burtă”. Tot aseară, concurenţii şi-au aflat prietenii secreţi, cu care îşi vor împărţi cadouri pe tot parcursul concursului.

Finala, după alegeri!

Şi pentru că am spus “concurs” să mai amintim că acesta va dura şase săptămâni, vreme în care concurenţii vor avea activităţi zilnice.

O să-i trezim la trei dimineaţa şi o să-i punem să numere stele, de exemplu!”, spune mai în glumă, mai în serios Dorin Coteţ.

O altă regulă de aur a concursului este aceea a punctualităţii. În cazul în care unul dintre concurenţi o încalcă, sunt pedepsiţi toţi! Dacă pe parcursul balului vor exista concurenţi care vor părăsi competiţia, ei vor fi nevoiţi să plece cu tot cu un coleg de sex opus, şi asta deoarece rezervele au fost deja epuizate.

Marea finală va fi undeva după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

În finală se vor viziona, de fapt, filmele înregistrate pe parcursul celor şase săptămâni. Juriul, format din reprezentanţi ai Universităţii, ai Primăriei şi ai Prefecturii, va avea de ales o Miss şi un Mister pe baza acestor filme.

Premiile vor fi în bani, dar şi în excursii la munte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite