Bingo Metropolis a găsit vinovatul pentru ţeapa dată gălăţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania care organizează jocul a anunţat că a depus plângere penală împotriva fostului angajat care a aruncat cartoanele la marginea Galaţiului.

Administratorul companiei Phoenix Games SRL, care organizează „Super Bingo Metropolis" ne-a informat că a depus o pângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi împotriva fostului angajat suspectat că a provocat scandalul cartoanelor de joc (pentru tombolă) aruncate lângă Talciocul din Galaţi.


În acelaşi timp, sunt semne că persoanele ale căror cartoane au ajuns la gunoi vor fi despgubite. De altfel, concurenţii înşelaţi, a căror nume apărea pe taloanele găsite aruncate, au declarat că vor da firma în judecată şi că au pretenţia să fie despăgubiţi.


Numele persoanei acuzate nu a fost făcut public, dar este sigur că aceasta va trebuie să dea socoteală pentru trei posibile infracţiuni: abuz de încredere (art 213 Cod Penal), gestiune frauduloasă (art 214 Cod Penal) şi sustragerea şi distrugerea de înscrisuri (art 242 Cod Penal). Dacă va fi găsită vinovată riscă până la trei ani de închisoare.


Reamintim că mai multe taloane pentru Super Bingo Metropolis au fost găsite duminică aruncate la marginea Galaţiului, undeva în zona talciocului. Biletele au inscripţionată pe ele data de 7 martie 2010, iar concurenţii sunt toţi din mediul rural, conform datelor completate de aceştia. In grămada de bilete sunt şi cupoane mai vechi, din lunile noiembrie-decembrie.


Redacţia „Adevărul de Seară" a predat joi cartoanele cu probleme organizatorilor jocului, în urma semnării unui proces verbal de predare - primire. Taloanele urmează să fie probe în dosarul penal aflat pe rolul Parchetului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite