Atenţie, bunici, părinţi şi copii! S-au majorat preţurile biletelor la Teatrul de Păpuşi „Guliver"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleşii locali au votat în unanimitate, în ultima şedinţă de Consiliu Local, un proiect de hotărâre care vizează modificarea tarifelor de intrare la spectacolele Teatrului de Păpuşi „Gulliver".

Motivat de creşterea cheltuielilor de întreţinere şi de funcţionare ca urmare a utilizării sălii de spectacole din cadrul Teatrului Dramatic, Secţia de Păpuşi "Gulliver" propune modificarea tarifelor de intrare la spectacolele sale, după cum urmează: biletele de intrare la spectacole, în cursul săptămânii, pentru grupuri organizate cresc de la 4,5 lei, la cinci lei; pentru zilele de duminică, biletele pentru copii cresc de la cinci lei la şase lei, iar pentru adulţi, de la şase lei, la opt lei.

Biletele de intrare pentru Festivalul Internaţional de Marionete „Gulliver”, ediţia a-XIX-a vor rămâne nemodificate pentru copii (6 lei), în timp ce pentru adulţi cresc de la 6,5 lei, la opt lei.

Consilierii locali au fost de acord ca tarifele să rămână nemodificate pentru grădiniţe şi copiii ce provin din zone defavorizate. Aceştia din urmă vor plăti la toate spectacolele Gulliverului 3,5 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite