Galati: Bestie cu chip de om - cu o minoră trăia, pe alta o viola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Bestie cu chip de om - cu o minoră trăia, pe alta o viola
Galati: Bestie cu chip de om - cu o minoră trăia, pe alta o viola

Un recidivist abia ieşit din puşcărie a ajuns din nou în spatele gratiilor pentru că a abuzat sexual de o fetiţă de numai opt ani. Individul trăia în concubinaj cu sora victimei, în vârstă de 15 ani.

Totul s-a întâmplat în localitatea Bursucani, în locuinţa pe care State Condurache, de 46 de ani, o împărţea cu adolescenta de numai 15 ani.

Profitând de faptul că fata era plecată la Bârlad cu treburi, bărbatul a luat-o acasă pe sora cea mai mică a acesteia, Elena, în vârstă de opt ani. Individul i-a dat copilei să bea vin, după care a violat-o. În stare gravă, copila a fost internată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

„Sora victimei a fost cea care a descoperit cele întâmplate şi care a alertat-o pe mama fetei şi poliţia. Autorul, cunoscut cu antecedente penale, a fost recent eliberat din penitenciar, unde a executat o pedeapsă pentru furt"
, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, scms. Cristina Tatulici.

State Condurache a fost dus aseară în faţa magistraţilor, care i-au dat mandat de arestare pentru viol. El va mai fi tras la raspundere şi pentru relaţia pe care o avea cu fata de 15 ani.

Familie dezbinată

O anchetă paralelă cu cea a poliţiei a fost demarată de Protecţia Copilului, instituţie care a monitorizat familia din care provin fetele încă de acum trei ani.

„Aceşti copii, trei fete şi trei băieţi, au fost în atenţia noastră şi în 2006, când am vrut să-i introducem în sistemul instituţionalizat deoarece nu aveau condiţii propice de dezvoltare şi educaţie, fiind neşcolarizaţi.

Din informaţiile noastre, mama este alcoolică iar tatăl este închis de aproximativ un an pentru că a violat o bătrână”
, ne-a spus directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi, Manon Cristoloveanu.

O echipă de la Protecţia Copilului a ajuns la Bursucani pentru a verifica situaţia celorlalţi copii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite