Bere şi muzică bună la Brăila şi pentru gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Week-end-ul acesta Serbările Timişoreana ajung la Brăila. Meşteşugari de seamă îi poftesc pe iubitorii de tradiţie să se bucure de o bere straşnică, de bucate aburinde şi de pâine proaspăt rumenită, de poveşti şi muzici alese. Încep Serbările Timişoreana, pe Platoul Primăriei.

Trei zile cu poveşti spuse pe îndelete de meşteşugari de-altădată, care şi-au transmis din generaţie în generaţie măiestria în fabricarea berii, a pâinii sau a veşmintelor.

Concursuri de tradiţie cu premii felurite, mâncăruri pe toate gusturile, bere de calitate şi, fireşte, trei seri de muzică live, cu trupe faimoase de ieri şi de azi.

În cursul după-amiezii de vineri, oaspeţii vor fi invitaţi să ia parte la jocurile şi întrecerile din Casă, iar seara vor cânta Zob şi Cargo. Sâmbătă, 21 august, Timişoreana îşi aşteaptă publicul de la ora 12.00, iar seara, până la ora 22.30, Zero şi Holograf vor încălzi atmosfera de pe platou.

În ultima zi a Serbărilor, amatorii de muzică bună îşi vor lua porţia de nostalgie cu cele mai cunoscute melodii ale trupei Pasărea Colibri. Poate cea mai cunoscută trupă folk din România va aduce pe scena din faţa Primăriei spiritul anilor trecuţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite