Bătută cu lopata pentru că a vrut prea multă friptură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Ristici va fi nevoită să-şi petreacă săptămâna luminată în spital
Ilinca Ristici va fi nevoită să-şi petreacă săptămâna luminată în spital

O femeie de 56 de ani din localitatea gălăţeană Bereşti a fost bătută crunt de soţul său, după ce, în ziua de Paşte a vrut să facă mai multe feluri de mâncare.

Ilinca Ristici spune că a scos din frigider două bucăţi de carne de miel, pentru a-i pregăti soţului său friptură şi ciorbă, pentru Paşte. În momentul în care acesta a văzut că femeia se apuca de pregătiri, a tăbărât pe ea cu lopata.

„Era beat mort. Mai întâi mi-a dat o lopată în şale, după care una în spinare. După ce a văzut că am căzut, a început să-mi care pumni", a spus femeia de pe patul de spital.

Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 40 de ani şi au împreună şase copii. Din spusele femeii, nu este pentru prima dată câns soţul său recurge la violenţe, însă niciodată nu a mai lovit-o cu lopata.

„Mi-a mai dat câte un pumn, câte o palmă, dar niciodată nu mai mai bătut aşa de tare", a mai declarat femeia printre lacrimi.

Doctorul Nicolae Bacalbaşa, directorul de imagine al Spitalului Judeţean de Urgenţe Sfântul Apostol Andrei din Galaţi, a pus întreaga păţanie pe seama crizei economice.

„De Paşte s-a manifestat în sfârşit o responsabilitate economică, sprijinitădin păcate cu măsuri mult prea energice. Nu putem să îi urmăm gospodinei decât sănătate şi poftă bună, pentru că sunt sigur că nu a apucat să mănânce nimic din acel miel", a spus acesta.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite