Un cântăreţ gălăţean a fost bătut de poliţişti pentru că a refuzat să se legitimeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin aşa susţine un tânăr gălăţean, fost membru al trupei dance 4 Ever, care a ajuns la UPU cu multiple leziuni. Octavian Dinu, în vârstă de 26 de ani, a ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe cu multiple leziuni.

Tânărul, fost membru al trupei de muzică dance 4Ever, spune că a fost bătut de poliţiştii de la Secţia 2 pentru că nu s-a legitimat. Artistul povesteşte cum a a fost încătuşat şi bătut până s-au rupt hainele pe el.

„Eram în scara unui bloc, cu un prieten, fumam şi a venit poliţia. Nu am avut actele la mine şi m-au luat la secţie, m-au încătuşat şi m-au bătut. La sfârşit, m-au şi amendat. Motivul nu-l cunosc. La sfârşit m-au pus să semnez, dar nu am vrut. Am venit la spital pe la ora două noaptea şi am fost consultat”, povesteşte cântăreţul.

Medicii de la Urgenţe l-au consultat pe băiat dar acesta a refuzat internarea. „Fiinţa artistică a avut un tango neclar cu poliţia. S-a ales cu vânătăi, ochi înroşit, urme de cătuşe, haine rupte şi dureri de spate. Poliţia umblă pe stradă, asta e bine. Ce se întâmplă după rămâne de văzut”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Versiunea poliţiei este una cu totul diferită faţă de cea a cântăreţului. „Azi noapte poliţiştii au fost anunţaţi de locatarii unui bloc că doi tineri deranjează liniştea publică. Unul dintre ei a refuzat legitimarea aşa că a fost încătuşat, condus la secţia de poliţie şi amendat cu 500 de lei”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Artistul spune că va depune plângere la Parchet după ce îi va fi eliberat Certificatul medico-legal.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite