Bătaie între două clanuri ţigăneşti în localitatea gălăţeană Barcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul a pornit după ce un membru al uneia dintre grupări a lovit cu maşina în trafic un copil al celeilalte grupări. Ţiganii s-au bătut cu săbiile şi bâtele în plină stradă.

Conflict de proporţii în localitatea Podoleni, ce aparţine de comuna gălăţeană Barcea.

Astăzi, în jurul orei 09,00 dimineaţa, un bărbat de etnie romă a accidentat cu maşina un copil în vecinătatea satului Podoleni, iar familia sa i-a cerut explicaţii şoferului, care face parte dintr-o grupare rivală de ţigani.

Spiritele s-au încins şi pe fondul conflictului spontan care a izbucnit, ţiganii au declanşat o bătaie cu săbii şi topoare în localitate.

A fost nevoie de intervenţia unor importante forţe ale Poliţiei şi Jandarmeriei pentru a-i despărţi pe beligeranţi, însă patru dintre aceştia fuseseră deja răniţi.

Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, a declarat că ţiganii răniţi au fost transportaţi la spitalul din Tecuci, unde primesc îngrijiri de specialitate.

Poliţia nu a efectuat încă nicio arestare deoarece nu a stabilit încă cine sunt persoanele care au participat la bătaia cu arme albe şi care este contribuţia fiecăreia dintre acestea la conflict.

Vom reveni cu amănunte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite