Barmanii se vor bate în cocktailuri în Pasha Club Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare concurs mare este pe cale să fie organizatla Galaţi! Cei mai buni barmani din aproape toate cluburile tari din oraş se vor întrece în această seară pentru titlul de „Cel mai bun barman", o primă ediţie care ar putea, pe viitor, să fie extinsă la nivel regional sau naţional.

„Se tot discuta despre faptul că unul este mai bun decât celălalt, dar nu fusese nimeni care să-i ierarhizeze, aşa că ne-am hotărât să facem acest concurs", spune Emil, unul dintre organizatori.

Nu vor lipsi barmanii din Divino, Pasha Club sau Bar 365. În total sunt 12 concurenţi care vor atent supervizaţi de un juriu format din barmani profesionişti şi administratori de cluburi.

„Concurenţii vor avea la dispoziţie cinci minute şi toate ingredientele necesare pentru realizarea unor cocteiluri celebre. Va conta în primul rând gustul cocteilului preparat, dar vor primi puncte şi cei care dau dovadă de o îndemânare deosebită", mai spune Emil.

Chiar dacă nu se vor alege cu premii serioase, câştigătorii vor avea totuşi satisfacţia că vor fi etichetaţi pe viitor drept cei mai buni din oraş.

Gazdele de la Pasha Club promit un show incendiar, cu multe cockteiluri şi muzică bună. Atmosfera va fi întreţinută de MC Ciprian Albu şi de DJ Klein, rezidentul Bamboo Brăila.

Nu vor lipsi demonstraţii din patea barmanilor profesionişti, dar şi alte surprize pregătite de organizatori.

Petrecerea va începe în jurul orei 22.00, concursul urmând să ţină cel puţin două ore. Tocmai pentru a avea cât mai mulţi martori la acest prim concurs, organizatorii au lăsat intrarea liberă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite