Trei copii din Chiraftei (Galaţi) au fugit de acasă pentru a protesta împotriva părinților lor alcoolici (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, au fost găsiţi de poliţişti pe peronul gării din Bârlad. Au fost preluaţi de Protecţia Copilului Vaslui şi vor fi aduşi la Galaţi luni.

UPDATE 10:00 Sebastian, Gheorghiță și Alexandra, cu vârste între 9 și 13 ani, au spus reprezentanților Protecției Copilului din Bârlad că au fugit de acasă de bună voie pentru a protesta împotriva modului în care părinții lor se comportă cu ei. Micuții vor fi transferați săptămâna viitoare într-un centru din județul Galați.

Micuţii, doi băieţi şi o fată, erau din localitatea gălăţeană Chirostei. Poliţiştii au găsit asupra lor  doar certificatele de naştere şi au aflat că au plecat de acasă deoarece nu îl mai suportau pe tatăl lor, care era un mare consumator de alcool.

Micuţii au fost internaţi în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Copiilor Abuzaţi şi Exploataţi (CPRUCANE) Bârlad de unde au fost transferaţi într-un centru din judeţul Galaţi. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copiilor a deschis şi ea o anchetă în acest caz.

Mai multe amănunte aflaţi în ediţia de mâine a ziarului "Adevărul".

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite